Summer Sales 2015
 
Η αγαπημένη μας εποχή έφτασε! Summer-Sales. Αγόρασε ώς τις 31/08 όποιο σεμινάριο θες με 30% έκπτωση και παρακολούθησε το όποτε σε βολεύει

Περισσότερα...
 

Angostura Global Cocktail Challenge 2016. Όροι & κανόνες συμμετοχής
 


Περισσότερα...
 

Skinos MCC 2015 - Συμμετοχές Ηρακλείου
 
Δείτε τα cocktail που παρουσιάστηκαν από τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Ηρακλείου

Περισσότερα...
 

Skinos MCC 2015 - Συμμετοχές 1ος της Αθήνας
 
Δείτε τα cocktail που παρουσιάστηκαν από τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια του 1ου προκριματικού της Αθήνας

Περισσότερα...
 

Skinos MCC 2015 - Συμμετοχές Πάτρας
 
Δείτε τα cocktail που παρουσιάστηκαν από τους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια των προκριματικών της Πάτρας

Περισσότερα...
 

Προκριματικοί του Mediterranean Cocktails Challenge 2015
 
Προγραμμα προκριματικών: Δείτε την ημέρα και ώρα του προκριματικού που διαγωνίζεστε για τον διαγωνισμό

Περισσότερα...
 

1ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» JOSE CUERVO DONS OF TEQUILA
 
Η Νο.1 Tequila στον κόσμο, στην Ελλάδα και στο Μεξικό διοργανώνει τον μοναδικά ανεκτίμητο δώρο! Αυτόν που θα ταξιδέψει στο Μεξικό για να θερίσει τη δική του σοδειά αγαύης και να εμφιαλώσει το δικό του Blend Tequila Jose Cuervo, με το όνομά του στην ετικέτα.

Περισσότερα...
 

Sauza Fresh Future II Dare to Live it 2015 Βαθμολογίες Προκριματικών
 
Συνολικά διαγωνίστηκαν 100 bartenders. Στον τελικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς, περνάνε οι 8 υψηλότερες βαθμολογίες από τους 6 ημιτελικούς που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
 

Giffard West Cup 2015 - Αποτελέσματα Διαγωνισμού
 
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, στον τελικό περνάνε οι 8 υψηλότερες βαθμολογίες από τους 4 ημιτελικούς που πραγματοποιήθηκαν σε Ηράκλειο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
 

Προκριματικοί Διαγωνισμού Giffard West Cup 2015
 
Δήλωσες έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό Giffard West Cup 2015; Δες το πρόγραμμα των προκριματικών που θα γίνουν σε Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Περισσότερα...
 

Προκριματικοί Διαγωνισμού Sauza Tequila Dare to Live It
 
Δήλωσες έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό Sauza Tequila Dare to Live it; Δες το πρόγραμμα των προκριματικών που θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Περισσότερα...
 

SKINOS Mediterranean Cocktails Challenge 2015
 
Ο Μάρτιος σήμανε επίσημα το άνοιγμα του διαγωνισμού Mediterranean Cocktails Challenge 2015 που καλεί τους bartenders να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο διαγωνισμό bartending με θέμα τη Μεσόγειο! Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Skinos Mastiha Spirit και στο 5ο έτος λειτουργίας του έχει γίνει πια θεσμός, μεγαλώνοντας κάθε χρόνο σε συμμετοχές και παίρνοντας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των bartenders.

Περισσότερα...
 

Hellenic Giffard West Cup 2015
 
Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι θα πρέπει συμπληρώσουν ηλεκτρονικά έως τις 17/03/15 στην ιστοσελίδα www.tsaknakisbros.gr την Αίτηση συμμετοχής με τα στοιχεία του/της διαγωνιζόμενου/ης την πρωτότυπη συνταγή του/της.

Περισσότερα...
 

Δείτε όλα τα Νέα
 
 
Upcoming Seminars
 
Barista Training Program Αθήνα - Επίπεδο 1
 
Σήμερα ο καφές είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σας μυήσει στον υπέροχο κόσμο τού. Γνωρίστε από κοντά το λόγο που κάνει τον καφέ τόσο ιδιαίτερο, διαφορετικό και ελκυστικό. Επειδή όμως η θεωρία δεν είναι αρκετή για την παρασκευής μιας τέλειας κούπας καφέ,το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι πρακτικό

Περισσότερα...
 
Fabbri 1905 MasterClass: 110 χρόνια παράδοσης και καινοτομίας
 
Fabbri 1905 MasterClass: 110 χρόνια παράδοσης και καινοτομίας, από τον Alessandro Cattani, Παγκόσμιο Ambassador της Fabbri 1905

Περισσότερα...
 
Intermediate Bartenders Program - Επίπεδο 2
 
Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται για να φτιάχνουν, πέρα από τα κλασικά (margarita, mojito, daiquiri κτλ.), μοντέρνα cocktail και σύγχρονες συνταγές χρησιμοποιώντας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανάμιξης και τάσεις του Bartending.

Περισσότερα...
 
 
   
International Workshops - Επίπεδο 3
 
Alex Kratena presents: ARTESIAN – The Source Of Indulgence
 
Περισσότερα...
 
Jared Brown & Anistatia Miller invite you to Meet The Harrys
 
International Seminar by Jared Brown & Anistatia Miller (Mixellany), hosted by Bar Academy Hellas. Meet the Two Harrys Harry ‘The Dean’ Johnson VS Harry ‘The Dean on Cocktail Shakers’ Craddock Η Bar Academy περήφανα παρουσιάζει τους πολυ-βραβευμένους ιστορικοί ποτών Jared Brown & Anistatia Miller (Mixellany) στο σεμινάριο που παρουσίασαν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη Νέα Ορλεάνη. Κατ`ευθείαν από το Tales of the Cocktail
Περισσότερα...
 
Italians Do it Bitter by The Jerry Thomas Project
 
Από τον Ιπποκράτειο Οίνο έως το Vermouth: Μια παρουσίαση για την εξέλιξη του Ελληνικού Ιπποκράτειου Οίνου από το 460 π.Χ. μέχρι την γέννηση του Ιταλικού Vermouth το 1786, με την αυθεντική πρώτη συνταγή του Antonio Benedetto Carpano.
Περισσότερα...
 
Modern Mixing Methods by Fluid Movement (London) - 2-3/11/2011
 
 Modern Mixing Methods by Fluid Movement (London) - 2-3/11/2011 Η Bar Academy πιστή στη αποστολή της να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στους Bartenders και βλέποντας την απήχηση που έχουν οι μοριακές τεχνικές, ο εναλλακτικός τρόπος σερβιρίσματος των ποτών καθώς και η παγογλυπτική, παρουσιάζει τη Fluid Movement.
Περισσότερα...
 
International Workshop: History of Spirits and Cocktails by Anistatia Miller and Jared Brown 03/05/11
 
 International Workshop: History of Spirits and Cocktails by Anistatia Miller and Jared Brown 03/05/11 Εισηγητές: Anistasia Miller & Jared Brown Δηλώσεις Συμμετοχής: έως 5 Απριλίου Κόστος Συμετοχής: 160 ευρώ (80 ευρώ προκαταβολή)
Περισσότερα...
 
Tequila Master Class hosted by Thomas Estes
 
 Tequila Master Class hosted by Thomas Estes Ο Thomas Estes, ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος tequila expert. Η πρώτη μερα θα περιλαμβάνει βασικές γνώσεις, ανάλυση διαδικασίας παραγωγής και γευσιγνωσια τεκιλα. Η Δευτερη ημέρα θα περιλαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις για πιο έμπειρους bartenders. Πατήστε εδω για να διαβάσετε περισσότερα..
Περισσότερα...
 
Gin Master Class by Philip Duff
 
 Gin Master Class by Philip Duff Το Gin είναι αλκοολούχο που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναπτύσσεται, πολλά νέα αποστάγματα όπως και πολλές νέες ανακαλύψεις για την προέλευση του.. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.
Περισσότερα...
 
The Global Bartender with Angus Winchester
 
 The Global Bartender with Angus Winchester Τα τελευταία χρόνια συζητάμε για διαφορετικές φιλοσοφίες και στυλ bartending. Το Ιαπωνικό, το Αμερικάνικο, το Ευρωπαϊκό στυλ οδηγούν το bartending στην 2η χρυσή εποχή του... Κάντε κλικ εδώ για συνέχεια....
Περισσότερα...
 
Ο Salvatore Calabrese στην Bar Academy
 
 Ο Salvatore Calabrese στην Bar Academy Ο Salvatore Calabrese συγγραφέας πολλών βιβλίων και δημιουργός του πασίγνωστου πλέον Breakfast Martini όπως και πολλών κλασικών cocktail. Ο Meastro όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι bartender θα μιλήσει για την τέχνη του Bartending και την 40ετή εμπειρία του, την αγάπη του για το Cognac και θα φτιάξει μερικά από τα signature cocktail του.
Περισσότερα...