Δείτε όλα τα Νέα
 
 
Upcoming Seminars
 
Δωρεάν Σεμινάριο / Μηνιαίο Master Class για απόφοιτους της Bar Academy Hellas
 
Η Βar Αcademy συνεχίζοντας τα Cocktail Workshops & Master Classes που ξεκίνησε να διοργανώνει απο το 2008, δινει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν απο κοντά και πιό αναλύτικά μία νέα κατηγορία σε κάθε μηνιαίο Master Class. Φεβρουάριος 2013: "Coffee Skills for Bartenders"

Περισσότερα...
 
Intermediate Bartenders Program - Επίπεδο 2
 
Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται για να φτιάχνουν, πέρα από τα κλασικά(margarita, mojito, daiquiri κτλ.), μοντέρνα cocktail και σύγχρονες συνταγές χρησιμοποιώντας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανάμιξης και τάσεις του Bartending.

Περισσότερα...
 
Barista Training Program - Επίπεδο 1
 


Περισσότερα...
 
 
   
International Workshops - Επίπεδο 3
 
Alex Kratena presents: ARTESIAN – The Source Of Indulgence
 
Περισσότερα...
 
Jared Brown & Anistatia Miller invite you to Meet The Harrys
 
International Seminar by Jared Brown & Anistatia Miller (Mixellany), hosted by Bar Academy Hellas. Meet the Two Harrys Harry ‘The Dean’ Johnson VS Harry ‘The Dean on Cocktail Shakers’ Craddock Η Bar Academy περήφανα παρουσιάζει τους πολυ-βραβευμένους ιστορικοί ποτών Jared Brown & Anistatia Miller (Mixellany) στο σεμινάριο που παρουσίασαν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη Νέα Ορλεάνη. Κατ`ευθείαν από το Tales of the Cocktail
Περισσότερα...
 
Italians Do it Bitter by The Jerry Thomas Project
 
Από τον Ιπποκράτειο Οίνο έως το Vermouth: Μια παρουσίαση για την εξέλιξη του Ελληνικού Ιπποκράτειου Οίνου από το 460 π.Χ. μέχρι την γέννηση του Ιταλικού Vermouth το 1786, με την αυθεντική πρώτη συνταγή του Antonio Benedetto Carpano.
Περισσότερα...
 
Modern Mixing Methods by Fluid Movement (London) - 2-3/11/2011
 
 Modern Mixing Methods by Fluid Movement (London) - 2-3/11/2011 Η Bar Academy πιστή στη αποστολή της να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στους Bartenders και βλέποντας την απήχηση που έχουν οι μοριακές τεχνικές, ο εναλλακτικός τρόπος σερβιρίσματος των ποτών καθώς και η παγογλυπτική, παρουσιάζει τη Fluid Movement.
Περισσότερα...
 
International Workshop: History of Spirits and Cocktails by Anistatia Miller and Jared Brown 03/05/11
 
 International Workshop: History of Spirits and Cocktails by Anistatia Miller and Jared Brown 03/05/11 Εισηγητές: Anistasia Miller & Jared Brown Δηλώσεις Συμμετοχής: έως 5 Απριλίου Κόστος Συμετοχής: 160 ευρώ (80 ευρώ προκαταβολή)
Περισσότερα...
 
Tequila Master Class hosted by Thomas Estes
 
 Tequila Master Class hosted by Thomas Estes Ο Thomas Estes, ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος tequila expert. Η πρώτη μερα θα περιλαμβάνει βασικές γνώσεις, ανάλυση διαδικασίας παραγωγής και γευσιγνωσια τεκιλα. Η Δευτερη ημέρα θα περιλαμβάνει εξειδικευμένες γνώσεις για πιο έμπειρους bartenders. Πατήστε εδω για να διαβάσετε περισσότερα..
Περισσότερα...
 
Gin Master Class by Philip Duff
 
 Gin Master Class by Philip Duff Το Gin είναι αλκοολούχο που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αναπτύσσεται, πολλά νέα αποστάγματα όπως και πολλές νέες ανακαλύψεις για την προέλευση του.. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.
Περισσότερα...
 
The Global Bartender with Angus Winchester
 
 The Global Bartender with Angus Winchester Τα τελευταία χρόνια συζητάμε για διαφορετικές φιλοσοφίες και στυλ bartending. Το Ιαπωνικό, το Αμερικάνικο, το Ευρωπαϊκό στυλ οδηγούν το bartending στην 2η χρυσή εποχή του... Κάντε κλικ εδώ για συνέχεια....
Περισσότερα...
 
Ο Salvatore Calabrese στην Bar Academy
 
 Ο Salvatore Calabrese στην Bar Academy Ο Salvatore Calabrese συγγραφέας πολλών βιβλίων και δημιουργός του πασίγνωστου πλέον Breakfast Martini όπως και πολλών κλασικών cocktail. Ο Meastro όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι bartender θα μιλήσει για την τέχνη του Bartending και την 40ετή εμπειρία του, την αγάπη του για το Cognac και θα φτιάξει μερικά από τα signature cocktail του.
Περισσότερα...