Εκπαίδευση
Latte Art Seminar 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
- × Swan-Κύκνος
- × Τουλίπες με ροζέτες από κάτω
- × Reverse Tulip
- × Πολλαπλές Ροζέτες
Zero Waste Program - Creative Techniques
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Συντήρηση - Conservation
- × Infusions - Αρωματισμοί
- × Creative Techniques
- × Zero-Waste Management
Barista & Coffee Seminar
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Καρπός του καφέ
- × Επεξεργασία του καρπού
- × Άλεσμα και μύλοι άλεσης
- × Μηχανή espresso
- × Το νερό
- × Το γάλα
- × Το cafe ως επιχείρηση
- × Εξοπλισμός και εργαλεία
- × Παρασκευή ροφημάτων
- × Speed Training
Management for Ho.Re.Ca. Module 1
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Ημέρα 1η 2η - Εισαγωγή στην Διοίκηση και Οργάνωση των Επιχειρήσεων
- × Ημέρα 3η - Οι Βασικές Δεξιότητες του Manager
- × Ημέρα 4η - Εισαγωγή στο Marketing Επιχειρήσεων & Οργανισμών (α’ μέρος)
- × Ημέρα 5η - Εισαγωγή στο Marketing Επιχειρήσεων & Οργανισμών (β’ μέρος)
Management for Ho.Re.Ca. Module 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Ημέρα 1η - Οργάνωση & Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (α' μέρος)
- × Ημέρα 2η - Οργάνωση & Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (β' μέρος)
- × Ημέρα 3η - Εκπαίδευση και Ανάπτυξη προσωπικού (α' μέρος)
- × Ημέρα 4η - Εκπαίδευση και Ανάπτυξη προσωπικού (β' μέρος)
- × Ημέρα 5η - Υγιεινή και Ασφάλεια
Management for Ho.Re.Ca. Module 3
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Ημέρα 1η - Βασικά Οικονομικά των Επιχειρήσεων (α΄μέρος)
- × Ημέρα 2η - Βασικά Οικονομικά των Επιχειρήσεων (β΄μέρος)
- × Ημέρα 3η - Εισαγωγή Στην Στρατηγική Διοίκηση & Ανάλυση (α' μέρος)
- × Ημέρα 4η - Εισαγωγή Στην Στρατηγική Διοίκηση & Ανάλυση (β' μέρος)
- × Ημέρα 5η - Εισαγωγή στην Διοίκηση & Ηγεσία ανθρώπων
Management for Ho.Re.Ca. Module 4
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Ημέρα 1η - Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
- × Ημέρα 2η - Ποιότητα στην Παροχή Υπηρεσιών
- × Ημέρα 3η - Εισαγωγή στα Logistics
- × Ημέρα 4η - Διαχείριση αποθήκης στον επισιτιστικό τομέα - οργάνωση και λειτουργία
- × Ημέρα 5η - Η αγορά - Προμηθευτές
Management for Ho.Re.Ca. Module 5
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Ημέρα 1η - Επικοινωνία & εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών
- × Ημέρα 2η - BAR : Οργάνωση και Λειτουργία (α' μέρος)
- × Ημέρα 3η - BAR : Οργάνωση και Λειτουργία (β' μέρος)
- × Ημέρα 4η - Εστιατόριο : Διαχείριση κουζίνας & μενού εστιατορίου (α' μέρος)
- × Ημέρα 5η - Εστιατόριο : Διαχείριση κουζίνας & μενού εστιατορίου (β' μέρος)