Management for Ho.Re.Ca. Module 5
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Management for Ho.Re.Ca. Module 5 - ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Το εκπαιδευτικό Module 5 είναι κυρίως πρακτικό ώστε να δώσει κατευθύνσεις και πρακτικές συμβουλές για την οργάνωση και λειτουργία ενός bar είτε ενός εστιατορίου. Περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τον εξοπλισμό, την τυπολογία και τον σχεδιασμό καταλόγου σε ένα bar καλύπτοντας όλη την γκάμα των ενεργειών που απαιτούνται για την καθημερινή λειτουργία του, ξεκινώντας από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας έως την λογιστική απογραφή ποτών και διαχείριση της ταμειακής μηχανής καθώς και τις εργασίες ανοίγματος /κλεισίματος του bar. Στην ενότητα εστιατόριο αναπτύσσεται πλήρως και με άκρως πρακτικό τρόπο η οργάνωση και ο εξοπλισμός του, η σύνθεση και τιμολόγηση του μενού. Στο πρώτο κεφάλαιο του σεμιναρίου , γίνεται ανάπτυξη των βασικών αρχών επαγγελματικής συμπεριφοράς καθώς και των τρόπων χειρισμού παραπόνων από την πλευρά των πελατών.
Με την ολοκλήρωση του Module 5, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:
- Μάθουν τις βασικές αρχές επαγγελματικής επικοινωνίας
- Αναπτύξουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους
- Διαχειρίζονται με επιτυχία και με αμιγώς επαγγελματικό τρόπο τους δυσαρεστημένους πελάτες
- Γνωρίζουν όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης & λειτουργίας ενός bar
- Γνωρίζουν με λεπτομέρεια τις τεχνικές απαιτήσεις σε επίπεδο εξοπλισμού ενός bar
- Αναγνωρίζουν την τυπολογία του bar
- Σχεδιάζουν τον τιμοκατάλογο του bar
- Eίναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις για την λειτουργία του bar
- Οργανώσουν και να διαχειριστούν τον εξοπλισμό του εστιατορίου
- Διαχειρίζονται τις καθημερινές εργασίες της κουζίνας
- Συνθέσουν και να τιμολογήσουν μενού
- Διαχειριστούν την οικονομική δραστηριότητα του εστιατορίου
Προνόμια & Παροχές Σπουδαστών
- Οι συμμετέχοντες σε εκπαιδευτικά προγράμματα της Bar Academy λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος μετά την παρακολούθηση ολόκληρου του προγράμματος και εφόσον έχουν αξιολογηθεί επιτυχώς βάσει της συμμετοχής τους, της ολοκλήρωσης/παράδοσης των ασκήσεων/εργασιών και της επαρκής κατανόησης της ύλης. Η βεβαίωση δεν αποδίδεται εως ότι ολοκληρωθεί επιτυχώς η αξιολόγηση.
- Η Bar Academy προσφέρει μια πληθώρα έξτρα παροχών στους απόφοιτους της, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.
- Οι απόφοιτοι της Bar Academy με ενεργοποιημένο λογαριασμό στο σύστημα, μπορούν να αγοράσουν επιπλέον σεμινάρια Bar Academy σε προνομιακή τιμή. Προϋπόθεση, η ενεργοποίηση του λογαριασμού τους στο σύστημα πριν το στάδιο πληρωμής. Σε περίπτωση όπου το σύστημα μας δεν σας παρέχει την ειδική τιμή, παρακαλούμε απευθυνθείτε εδώ.
Σημαντικές πληροφορίες
- Τα σεμινάρια Management for HO.RE.CA διεξάγονται δια ζώσης (Αθήνα) ή διαδικτυακά μέσω live webinar με χρήση της πλατφόρμας Zoom). H live webinar εκδοχή γίνεται ζωντανά απο τους εισηγητές και η παρουσία των σπουδαστών είναι απαραίτητη ις ημέρες και ώρες του προγραμματισμένου σεμιναρίου.
- Τα σεμινάρια Management for HO.RE.CA αποτελούνται απο 5 ξεχωριστά modules και απευθύνονται σε νέους ή έμπειρους managers/ιδιοκττήτες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις οτυς στη διαχείριση ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού bar. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να παρακολουθήσουν τα modules με οποιαδήποτε σειρά επιθυμούν.
- Η διεξαγωγή του εκάστοτε σεμιναρίου προϋποθέτει ένα ελάχιστο αριθμό συμμετοχών.
- Πλέον η Bar Academy συνεργάζεται με την Klarna και προσφέρει ένα νέο και ευέλικτο τρόπο αγοράς και εξόφλησης των σεμιναρίων με 3 άτοκες δόσεις, χωρίς την προϋπόθεση χρήσης πιστωτιτκής κάρτας. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Περιηγηθείτε στα εκπαιδευτικά προγράμμα μας ανά κατηγορία: Όλες οι Κατηγορίες / Σεμινάρια Bartending / Σεμινάρια Barista / Σεμινάρια Ho.Re.Ca Management / Masterclasses & Workshops
Δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα τμήματα και κρατήστε θέση
Ατζέντα
Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας
Ερευνα συμπεριφοράς πελατών
Δεξιότητες ακρόασης
Μοντέλο επικοινωνίας NLP - Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός
Διαχείριση παραπόνων
Διαρρύθμιση και οργάνωση του χώρου
Εξοπλισμός BAR
Κανονισμοί ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με την άδεια λειτουργίας BAR
Τυπολογία BAR στο ξενοδοχείο
Ελεγχος κόστους ποτών
Λογιστική απογραφή ποτών
Ανοιγμα/κλείσιμο BAR
Διαχείριση ρευστού/ταμειακής μηχανής
Διαχείριση κουζίνας & καθημερινές εργασίες, διαδικασίες
Διαχείριση ρευστού & οικονομικών
Ελεγχος κόστους τροφίμων
Τιμή Σεμιναρίου:
540€