Metaxa Experience - The Masterclass
ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Metaxa Experience - The Masterclass - ΕΠΙΠΕΔΟ 0
Σε αυτό το masterclass, θα γνωρίσουμε σε βάθος το ΜΕΤΑΧΑ, το πιο ιστορικό ελληνικό brand. Θα ταξιδέψουμε μέσα από την ιστορία του φημισμένου αυτού αποστάγματος, ανακαλύπτοντας τη διαδικασία παραγωγής του, τη γεύση του και τη θέση του στις σύγχρονες τάσεις των bars.
Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το εξαιρετικό METAXA 12 Stars, ενώ θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη γνώση σας και να ανακαλύψετε νέα στοιχεία για αυτό το μοναδικό ελληνικό προϊόν.
Meet the experts
Ο Σπύρος Σιακαβέλλας, με καταγωγή από την Αθήνα, διαθέτει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας σε διάσημα μπαρ της πόλης και είναι εκπρόσωπος της Remy Cointreau στην Ελλάδα. Με πάθος για τα αποστάγματα και τα cocktails, μοιράζεται τη γνώση του διδάσκοντας σε αθηναϊκό ΙΕΚ. Όταν δε μιλάει για τα αγαπημένα του Brands θα τον βρείτε να απολαμβάνει cocktails στα αγαπημένα του bars με φίλους.
Ο Στέλιος Φελώνης, από το Λιτόχωρο Πιερίας, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο του bartending σε ηλικία 16 ετών. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, εργάστηκε σε διάφορους γνωστούς ομίλους, όπως οι όμιλοι Σταθακωστόπουλου και Μωράκη. Το 2016 ίδρυσε το δικό του cocktail bar. Τα τελευταία έξι χρόνια, κατέχει τη θέση του portfolio Brand Ambassador στην εταιρεία W.S Karoulias και είναι bar manager στον όμιλο Μπατσίλα.
Ημερομηνίες και Τοποθεσίες:
24 Μαρτίου - Bar Academy Αθήνας
15 Απριλίου-Bar Academy Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Ώρα Διεξαγωγής: 13:00 - 15:00
Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ (Δωρεάν συμμετοχή για απόφοιτους της Bar Academy)
Αριθμός Συμμετεχόντων: 20 άτομα
Εισηγητές:
Σπύρος Σιακαβέλλας - Αθήνα & Ηράκλειο
Στέλιος Φελώνης - Θεσσαλονίκη
Σημαντικές πληροφορίες
-
Η διεξαγωγή του εκάστοτε masterclass προϋποθέτει ένα ελάχιστο αριθμό συμμετοχών.
-
Οι ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως και 10 ημέρες πριν από την έναρξη του masterclass.
Τιμή Σεμιναρίου:
20€