Aperitivo Masterclass: Campari, Aperol, Crodino, Cinzano
LEVEL 0

Aperitivo Masterclass: Campari, Aperol, Crodino, Cinzano - LEVEL 0
Αυτό το masterclass αποτελεί μια συναρπαστική εξερεύνηση του μαγευτικού κόσμου του aperitivo, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εισαγωγή μέσα από την παρουσίαση και την ανάλυση μερικών από των πιο εμβληματικών ιταλικών aperitivi: Campari, Aperol, Crodino και Cinzano Vermouth.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία, την προέλευση και την εξέλιξη αυτών των διαχρονικών ποτών, καθώς και το ρόλο τους στην κουλτούρα του aperitivo και στην εξέλιξη της σύγχρονης μπαρ σκηνής.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, συνδυασμένη με την παρουσίαση βασικών τεχνικών σερβιρίσματος και mixology. Μαζί, θα ανακαλύψουμε τον κόσμο του Aperitivo, ανακαλύπτοντας τις γεύσεις, τα αρώματα και τα μυστικά που το καθιστούν μοναδικό!
Meet the expert
Ο Κυριάκος Κουτρουμπής βρίσκεται στο χώρο της φιλοξενίας τα τελευταία 18 χρόνια. Μετά τις σπουδές του στον τομέα του Graphic Design & Animation στο Ηνωμένο Βασίλειο, εργάστηκε ως bartender στην Αθήνα, εξελισσόμενος σε Bar Manager και στη συνέχεια σε General Manager. Η επαγγελματική του πορεία χαρακτηρίζεται από ισχυρή εργασιακή ηθική και επιθυμία για συνεχή βελτίωση, με το συμπέρασμα ότι η τελειότητα είναι ένας εξαιρετικός στόχος που ενισχύει το κίνητρο του ίδιου και της ομάδας του. Όλη αυτή η πορεία και αφοσίωση τον οδήγησαν το 2020 να αναλάβει τον ρόλο του Campari Academy Ambassador για τη Νότια Ελλάδα.
Ημερομηνίa: 22 Απριλίου
Τοποθεσία: Bar Academy Αθήνας
Ώρα Διεξαγωγής: 16.30-18.30
Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ (Δωρεάν συμμετοχή για απόφοιτους της Bar Academy)
Αριθμός Συμμετεχόντων: 30 άτομα
Εισηγητής: Κυριάκος Κουτρουμπής
Σημαντικές πληροφορίες
-
Η διεξαγωγή του εκάστοτε masterclass προϋποθέτει ένα ελάχιστο αριθμό συμμετοχών.
-
Οι ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως και 10 ημέρες πριν από την έναρξη του masterclass.
Seminar Price:
20€